Isnin, 23 Disember 2013

Kali pertama guna Dropbox



Kalau sebelum ni aku susah payah kesana-sini bawa pen drive atau external hard disk tapi sekarang tak lagi. Nasib baiklah ada kawan yang maklumkan tentang pengunaan.... memang senang bila time pergi kursus.. pindah je fail tu ke PC lain... dah banyak fail yang ada kaitan dengan kerja-kerja yang aku masukkan kat sini.... 

bagi sapa-sapa yang tak tau dropbox boleh lah ke SINI.... tak payahlah aku nak jelas panjang lebar... hee... hee..

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Pokcik Blogger Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates