Selasa, 3 September 2019

ABS Six Pack Care Exercise Bench Sit Up Gym



Beberapa hari yang lalu,.. sebelum cuti Hari Kebangsaan dan Maal Hijrah, Pokcik membuat pembelian Abs Six Pack Care Exercise Bench Sit Up Gym kat Shopee. Tu pun berkenan bila tengok harganya yang murah pada perkiraan pokcik. 

Bila makin tua ni kan, hendak berlari berjogging macam dulu-dulu rasanya cepat sangat mengahnya. Perut pun dah makin membuncit, lemak diperut makin melambak.. dalam bermalas-malasan pokcik letak benda ni depan tv, sambil nonton tv pokcik hayunkannya.

Kenapa pokcik pilih benda ni..

  - boleh lakukan sit up 100-200 kali dengan mudah dan berkesan sambil nonton tv.
  - Kiranya benda ni macam mini Gymlah bagi pokcik, boleh guna bila-bila masa.
  - Bakar kalori dibahagian perut dengan lebih berkesan
  - Kerusi dia 360 darjah, boleh berpusing

Pendek kata boleh buat macam-macam untuk mengeluarkan peluh tu sambil nonton tv... Tidaklah hendak buat sampai perut tu jadi six pax... setakat mengempiskan sedikit pun dah kira ok.. lagi best bila pokcik beli dumbell set 5kg sebelah.. berpeluh dan bersakit urat sakan..

2 ulasan:

Warisan Petani berkata...

Hari2 boleh exersise ni

Shuhaida berkata...

same.. sekurang-kurangnya keluar peluh dah ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Pokcik Blogger Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates